Siirry sisältöön

Töihin meille!

Töihin meille!

Tule tylsyyttä pakoon töihin Saimaalle!

Etsimme Saimaa Bikes pyörävuokraverkoston vetäjää tuleville kausille.

Ensisijainen tehtäväsi on hoitaa Saimaa Bikes pyörävuokraverkoston työtehtäviä. Konkreettisesti pitää pyörät pyörimässä eli pyörien huolto ja kuljetus lähtöpisteiden välillä, mutta myös verkkokaupan ja varausten hoitaminen, markkinointi ja kehittäminen riippuen osaamisestasi ja halustasi oppia.   

Haussa on erityisesti sitoutunut tekijä, jolla on haaveissa pidempiaikainen suhde Puumalan ja Saimaan seutuun sekä pyöräverkoston toimintaan. Kokemusta pyöräilystä ja pyörien kanssa touhuamisesta on hyvä olla. Kauttamme on mahdollista päästä tekemään myös muita monipuolisia luontomatkailuun liittyviä töitä Saimaalla esimerkiksi melonnan parissa.

Työtä on tarjolla alustavasti kolmeksi kuukaudeksi (kesä-elokuu), vähintään 20h/viikko. Palkkaus, työn tarkempi sisältö ja kesto neuvotellaan hakijan kanssa - osaaminen ja hakijan toiveet huomioiden. 

Lisätiedot ja tiedustelut: info@saimaacoop.fi tai puh. 050 5487653

Vapaan hakemuksen voit jättää sähköpostitse.

Tule dynaamisen pyörätiimin vetäjäksi Saimaalle!

Saimaa Bikes pyörävuokraverkosto on innovatiivinen ja kestävä tapa vastata pyörämatkailun kasvaviin tarpeisiin Suomen upeimmissa maisemissa. Osuuskuntamme tavoitteena on edistää yhteisöllistä matkailua, mahdollisuuksia tehdä työtä ja elää hyvää elämää Saimaan alueella. Tutustu meihin! www.saimaacoop.fi